Hírek

2013.09.15. 20:09

Kulináris pillanatok Nagyvenyimen

Az esős, borongós délelőtt sem tartotta vissza a nagyvenyimieket szombaton attól, hogy hódoljanak a kulináris élvezeteknek.

Körmendi Erzsébet

A Nagyvenyim és Térsége Fejlesztéséért Egyesület hagyományos őszi Kulináris Kavalkádját számon tartják a környéken élők, mert – mint azt Vargáné Kaiser Katalin elnök elmondta – többen érdeklődtek nála a program felől. Az ok nyilvánvaló: a kavalkád jó mulatság, tartalmas időtöltés. Szerepe azonban ennél jóval több – alkalmas közeget teremt a helyi, térségi lakóknak, családoknak és szervezeteknek a találkozásra, egymás megismerésére, hangsúlyozta az elnök. A rendezvény védnöke, Szabóné Lőrincz Ilona tartalmas időtöltést kívánt a résztvevőknek szombaton.

Nyolc baráti társaság legjobbjai bizonyították szombaton, hogy kiváló bográcsos ételeket tudnak készíteni (Fotók: Ónodi Zoltán)

A kavalkádon többen sütöttek-főztek, megversenyeztették házi boraikat, pálinkáikat. A gyerekeket játékok és sportos elfoglaltságok várták, a felnőttek pedig a beszélgetésen és a kulináris élvezeteken kívül kiállításokkal, igényes színpadi műsorral olthatták kulturális szomjukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!