Hírek

2016.12.01. 10:30

A súlyos beteg Kamilláért fogtak össze a dunaújvárosi tűzoltók

Dunaújváros - Tűzoltóink is csatlakoztak a Gyógyulj meg, Kamilla! elnevezésű dunaújvárosi polgári kezdeményezéshez. Falinaptárat készítettek, a bevételnek fele a kislány gyógyulását szolgálja.

Körmendi Erzsébet

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jóváhagyásával készült az az impozáns falinaptár, amelynek minden oldalán - minden hónaphoz - a Dunaújvárosi Tűzoltóság állományának egy tagja pózol. Orosz Csaba parancsnok azt mondja:

- Rendvédelmi szervezet vagyunk, ezért a fotók készítésénél be kellett tartanunk a szolgálati szabályokat. Viszont azt gondolom, egyenruhában is sikerült a laza, kellemes személyiségünket megmutatnunk. Ötszáz felvétel közül a hölgy kollégák segítettek kiválasztani azt a tizenkettőt, amelyet felhasználtak a naptár készítésekor. Remélem, a végeredmény elnyeri az emberek tetszését, kelendő lesz a naptár, és a vásárlók által minél nagyobb összeggel hozzájárulhatunk mi is Nagy Kamilla gyógyulásához.

Orosz Csaba parancsnok ajánlja figyelmünkbe a naptárukat  Fotó: Ady Géza

A naptár megrendelhető a Dunaújvárosi Tűzoltóságon, valamint a Szuperinfó szerkesztőségében is.

 

 

Kapcsolódó anyagok:

Kamilla története - gyűjtést szervezünk gyógyulásáért >>

"Mi, Petőfisek, segítünk" >>

Gyógyulj meg, Kamilla! >>

Kamilláért játszanak - Gáspár, Ferling, és Bulath is pályára lép a tornán >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!