Hírek

2013.07.29. 16:21

Már készül a jég a csarnokban!

Dunaújváros - Megígérték, így is lesz! Vagyis a Dunaújvárosi Jégcsarnokot üzemeltető szakemberek állják a szavukat, vagyis augusztus elsejétől használatba vehetik a sportolók a létesítményt.

Agárdy Csaba

Az önkormányzat címerét, az Acélbikák logóját festette hétfő délelőtt a jégre (balról jobbra) Pallaga Kinga, Gál Virág, Kiss-Bors Máté. Csütörtökön már korcsolyázni is lehet majd

Nyáron alapos felújításon ment keresztül a Dunaújvárosi Jégcsarnok. Elsősorban a hűtőrendszer újult meg a csarnokban. A beruházás költségeit TAO-pályázatból fedezték, a szükséges harmincszázalékos önrészt pedig a Dunaújvárosi Jégkorong Kft. biztosította. A munkálatokat a jégcsarnokot üzemeltető Hunép-Uniszol Zrt. végezte el. A munka végeredménye, hogy hétfőn már fagyasztottak, festették a másfél centiméter vastag jeget. Így augusztus elsején csütörtökön a Dab.Docler jégkorongozói megkezdhetik a jeges felkészülésüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!