Hírek

2013.06.15. 11:02

Marad a kohó Dunaújvárosban!

- A cégcsoport elkötelezett a vasmű folyékony fázisának fenntartásában, így hamarosan elkezdődnek az ISD Dunaferr I.-es kohójának felújítási munkálatai - jelentette ki szombaton délelőtt az idei Vasasnap megnyitóján a cég ügyvezetője Evgeny Tankhilevich.

Szabó Szabolcs

A cégvezető elmondta, hogy a kohó felújítása mellett számos, a vasmű életében kiemelten fontos modernizációs is fejlesztést is végrehajtanak, illetve megkezdenek a közeljövőben. A Vasasnapon jelenlévő több száz munkavállaló tapssal fogadta a cégvezető bejelentését. Mucsi Zoltán a vasgyári szakszervezet részéről üdvözölte a cégvezetés döntését és megismételte a korábban már sokat emlegetett alapvetést: Ha él a gyár, él a város... Mucsi szavait is vastaps fogadta a közönség részéről. A Vasasnap megnyitó ünnepsége után nem sokkal bombariadó miatt kiürítették a színpadot és a Cirkusz tér egy részét, munkatársunk jelentése szerint a kiérkező rendőrök bombát, robbanó anyagot nem találtak a területen.

Címkék#vasmű

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!