Hírek

2015.12.20. 20:19

Advent a Rómain: több száz adag ebéd mellé gyümölcs és szaloncukor is jutott

Dunaújváros - Advent utolsó vasárnapján is sokan látogattak el a Római városrészbe, ahol ismét tartalmas délutánt tölthettek el az érdeklődők.

Gallai Péter

A negyedik gyertya meggyújtása és az ökumenikus igehirdetés után a Rudas kórusa és a Kék Nefelejcs népdalkör adott műsort, majd Gál Roland, az esemény fővédnöke, önkormányzati képviselő és a civil szervezők nevében Törő Anikó köszöntötte a megjelenteket. Átadták a rajz- és süteményverseny díjait is, majd a szakértő kezek által főzött, háromszáz adag székelykáposztával vendégelték meg az egybegyűlteket, ami mellé forró tea, narancs és szaloncukor is járt.

Lapunknak Gál Roland azt mondta, már csak a hálás tekintetekért megérte a sorozat megszervezése, amely tartalmas és eredményes volt. Ezt csak alátámasztja a növekvő látogatottság is. - Köszönetemet fejezem ki támogatóknak, a Rudas iskolának, na meg azoknak a civileknek - név szerint kiemelném Törő Anikót - akik nagyon sokat dolgoztak azért, hogy másoknak örömet tudjunk szerezni a vasárnapok során. Azt is fontosnak tartom, hogy az egyházak képviselői elhozták a betonfalak közé az igét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!