Hírek

2013.09.15. 17:55

Mozgalmas évadnyitó az MMK-ban

Dunaújváros - Hangulatos évadnyitó programcsokorral várta az érdeklődőket szombaton délután a Munkásművelődési Központ.

Szabó Szabolcs

Az MMK számos kisközösség otthona, a szombati nyitott nap pedig remek alkalom volt arra, hogy az érdeklődők bepillanthassanak e csoportok, baráti társaságok foglalkozásaiba. A látogatókat számos lehetőség várta. A rejtvényfejtők és a sakkozók mellett bemutatták tudásukat a kézimunkázók és a reiki klub tagjai is, sőt üdvözölhettük a távol-keleti szellemi sport, a Mah-Jong helyi követőit is.

A közösségi kínálat mellett természetesen fellépők sora is várta a ház vendégeit. A modern táncok képviseletében két remek csapat is a tánctérre perdült. Előbb a My Way Dance School, majd a No Control Hip Hop egysége varázsolta el látványos, dinamikus bemutatójával a közönséget. A műsorfolyamból természetesen nem maradhatott ki a Vasas Táncegyüttes közössége sem, amely több korosztályát is bevetette a kavalkádon. A siker ezúttal sem maradt el, a látogatók vastapssal honorálták a remek fellépést. A folytatásban a Fekete Fényes Színház majd Bardócz Éva vers- és mesemondó műsora következett, tökéletes felvezetést biztosítva a szombati záróprogramhoz, amelyben a Szélrózsa Társulat csodameséjét élvezhették az egybegyűltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!