Hírek

2014.05.20. 13:55

Óvodások rajzaiból nyílt kiállítás

Beloiannisz - Rajzkiállítást szerveztek az óvodában, az előre meghirdetett négy témában és négy fordulóban meghirdetett rajzverseny legjobb alkotásaiból.

Mint Mészáros Erika vezető óvónőtől megtudtuk, a négy téma és a négy forduló időrendben Karácsony otthon, Farsang az óvodában, A Föld, ahol élünk, és az Állatok világnapja volt. A helyi óvodán kívül a besnyői Pöttömsziget, az iváncsai Mesepalota, a perkátai Szivárvány, valamint a pusztaszabolcsi Manóvár és Zsiráf óvodák gyeremekei is szép és értékes munkákkal pályáztak.

A május 8-ára elkészült és berendezett kiállítás megnyitójára sok szeretettel és nagy izgalommal várták az érkező csoportokat a házigazdák. A helyi óvoda gyermekei görög táncbemutatóval fogadták a vendégeket.

A közel nyolcszáz rajzból összeállított kiállítást 140 ovis tekintette meg, majd sport és ügyességi játékokban mérhették össze tudásukat. Akinek még volt energiája, elsajátíthatta a görög tánc alaplépéseit is. A megérdemelt munka után belekóstolhattak a görög konyha ízeibe is (szuflaki, feta sajt, olivabogyó). A délelőtt családias hangulatban telt el, mindenki megkapta jutalmát, egy-egy kifestőt a szép rajzokért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!