Hírek

2015.08.26. 14:25

Szülinapi mulatság olasz módra

Dunaújváros - Augusztus 18-án, kedden este egy fergeteges születésnapi ünnepségen vehettünk részt a dunaújvárosi Kokszoló Szabadidőparkban.

Braun Dorottya

Horváth János Dagi , a dunaújvárosi Digitál együttes már-már élő legendává vált alakja és jóbarátja, az ünnepelt Bruno Maccarri olasz énekes köszöntik a jelenlevőket

Az ünnepelt nem más volt, mint Bruno Maccarri olasz énekes, akinek ugyan otthona Rómában van, bármikor szívesen jön szeretett barátaihoz Magyarországra. Az elmúlt egy évben pedig munkakapcsolat is fűzi hazánkhoz, hiszen a szülinapi összejövetel szervezőivel, a Digitál együttessel, Komáromi Istvánnal és Maroshegyi Alfréddal közös projekten dolgoznak.

Az énekes legjobb barátai és munkatársai szerveztek neki egy kis ünnepséget ötvenharmadik születésnapja alkalmából. Nem csak barátok, művésztársak de még a leghűségesebb rajongók is szerepeltek a meghívottak listáján. A dunaújvárosi Digitál együttes legendás frontembere Horváth János „Dagi”, aki szintén sokat segített, hogy a buli megvalósulhasson, jó szívvel beszélt az ünnepelttel való közös munkájukról és az idő alatt kialakult jó barátságukról.

A szülinapos másik jóbarátja Komáromi István nevével sem először találkozunk, hiszen zenei pályafutása mellett fontos megemlíteni, hogy korábban ő volt a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság vezetője. Ám zene iránti szeretetét egyenruhásként sem feledte, így ez a kettősség kísérte végig életét. Rengeteget foglalkozott dalírással, alapító tagja volt az ATV népszerű műsorának, a Fásy Mulatónak, valamint jelenleg is rendszeres saját műsora van a Budapest TV-n.

Az ünnepség apró kis sztárja, Horváth Beni mutatja be gitártudását

A Dagival és Komáromi Pistivel való beszélgetésünk során kiderült, hogy a barátok munkakapcsolata nagyjából egy éves múltra tekint vissza, amikor dr. Komáromi István, vagy művésznevén Komáromi Pisti megkereste barátját, Maroshegyi Alfrédot, aki a Muzsika Tv-n látható Frédy Show házigazdája, hogy szívesen ajánlaná neki barátait a műsorba. Így kezdődött a közös munkájuk, azóta pedig a Digitál együttes és Bruno Maccarri számos közös fellépésen vannak túl, valamint már forgattak együtt klipet Rómában is.

De térjünk vissza a jelenbe, hiszen nem akármilyen születésnapi ünnepségen vehettünk részt. A vacsora tálalása előtt a jelenlevők egy közös olasz és magyar énekléssel köszöntötték fel Rómából érkezett barátjukat. Ezután Bruno a meghatottságtól könnyes szemmel köszönte meg mindenkinek, hogy meglepték egy ilyen összejövetellel. Elmondása szerint még sohasem volt része ilyen születésnapban, hogy a legjobb barátai, munkatársai és főleg, hogy ennyi jó ember között ünnepelhet. A Digitál együttes egy kisebb koncerttel köszöntötte a szülinapost, majd Bruno is a billentyűk mögé ült. Végül, amikor már mindenki kitáncolta magát, este tizenegy órakor megérkezett a várva várt születésnapi torta is,

A szülinapos, Bruno Maccarri, Komáromi Pistivel és Maroshegyi Alfréddal készül koccintani

Egyébként tervezik azt is, hogy a Frédi Show állandó országos turnéjának egyik állomása Dunaújváros legyen, amelyről természetesen felvétel készülne és látható lenne a Muzsika TV-n is. Tehát, ha minden jól megy lehetősége lesz városunk lakóinak is élőben részt venni egy ízig-vérig olaszos és persze magyaros bulin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!