Hírek

2014.03.30. 18:05

Tehetséghónap: biztató kezdet

Dunaújváros - Nagyszabású rendezvénnyel nyitott helyben az országos A tehetség hónapja sorozat.

Szabó Szabolcs

Bartók Béla születésnapján, március 25-én indult el az országos Tehetség Hónapja programsorozat, amelynek részeként dunaújvárosi és mezőfalvi események sora várja az érdeklődőket. Az első rangos tehetségtalálkozót vasárnap délután rendezték a Bartók színház nagytermében.

Villámcsődületek, közös játék, alkotónapok, és utcai zenélés a szakmai rendezvények mellett százötven program várja az érdeklődőket a Tehetség Hónapján az ország különböző pontjain. Az eseménysorozatot a Tehetséghidak Program nevű uniós projekt keretében rendezik azért, hogy a rendezvényeken a fiatalok bemutatkozási lehetőséget kapjanak.

Az akciók, előadások és más rendezvények a tehetséggondozás fontosságára hívják fel a figyelmet.

Mindezt remekül szolgálta a helyi sorozat első programja, amelyen negyven produkció keretében tehetséges diákok sora mutatkozhatott be vasárnap délután a Bartók nagytermében.

A sikeres tehetséggála után április 7-én, A tánc az életünk címmel egy flashmob rendezvény várja majd az érdeklődőket Mezőfalván. A sorozat április végén zárul.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!