Hírek

2013.02.21. 15:18

Tiszták voltak az eljárásaik

Mezőfalva – Négy település legnagyobb beruházásának kivitelezői szerződését írják alá február 22-én, pénteken délelőtt Mezőfalván.

Körmendi Erzsébet

Mezőfalván kívül Nagyvenyim, Kisapostag és Baracs érintett a közös csatornaberuházásban, amely nagyjából három milliárd forintba kerül majd, és a költség nyolcvan százalékát nyerte el pályázati támogatásként a négy önkormányzat.  – A kivitelezés közbeszerzési eljárása jogorvoslat nélkül zajlott, ahogyan az egyik nyertes fogalmazott, tiszták voltak az eljárások, amire büszke vagyok. A pályázott összeg keretein belül maradtak a nyertesek mind a négy faluban – nyilatkozta Márok Csaba, a Mezőfalva és Térsége Szennyvízberuházó Társulás elnöke. A beérkezett ajánlatokat a képviselő-testületek bírálták el, és döntésük alapján elmondható, hogy három kivitelező lesz: Mezőfalván és Baracson ugyanaz a cég kezdi meg tavasszal a munkát, Nagyvenyim és Kisapostag testülete más és más vállalkozás mellett voksolt. Az önkormányzati társulás elnöke február 22-én, pénteken délelőtt 11 órakor írja alá a szerződést a leendő kivitelezőkkel, ünnepélyes keretek között Mezőfalván.

Címkék#Mezőfalva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!