Hírek

2013.05.20. 12:46

Uralták az autót - ügyességi verseny, szimulátor Dunaújvárosban

Dunaújváros - Uralom az autóm címmel ismét nagyszabású próbatételre várta a helyi kapitányság a vállalkozó szelleműeket.

Körmendi Erzsébet

Az Uralom az autóm!  viadal gyakorlati részét a  Béke körúton lévő bevásárlóközpont parkolójában rendezték szombaton. A verseny mellett kipróbálhatták a nézelődők a biztonsági öv szimulátort, amiben érezhették, hogy milyen erőhatás éri ütközéskor a gépkocsi utasát. Volt izgalmas motorszimulátor, ittasságot imitáló szemüveg,  és kuriózumként Ötvös Csöpi Ladájába, vagy a rendőrség új szolgálati gépkocsijaiba is beülhettek a kíváncsiskodók.


Az ügyességi versenyt a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának csapata nyerte. Második lett a helyi katasztrófavédelmi kirendeltség, harmadik a mentőállomás gárdája.  Az amatőrök között a Pálhalmai Agrospeciál triója győzött, második a Grabarics Kft., harmadik a Posta csapata lett. A legügyesebb gépjárművezetőnek járó különdíjat  Mándics Lajos, a Grabarics Kft. dolgozója nyerte. A legjobb KRESZ lapot Kimiti Zoltán rendőr  őrmester töltötte ki és Jobbágyné Major Mariann, a pálhalmai BV Intézet közalkalmazottja volt a legügyesebb női sofőr.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!