Hírek

2013.03.26. 11:28

Vasas: Mezőföld virágai

Ismét remek eredményekkel tért haza aktuális megmérettetéséről a Vasas Táncegyüttes. Lássuk a részleteket: Székesfehérváron az Alba Regia Táncegyüttes székházában március 23-án szombaton délelőtt rendezték meg az I. Mezőföld Virága címmel meghirdetett szólótánc versenyt.

Szabó Szabolcs

Négy korosztályban indultak a táncosok: 1. kategóriában a 10 éven aluliak, a 2. kategóriában a 10-14 év közöttiek, a 3. kategóriában a 14-18 év közöttiek, míg a 4. kategóriában a 18 év felettiek perdültek színpadra. A Vasas Táncegyüttes huszonnyolc remek produkcióval mutatkozott be a seregszemlén, amelyen tizenegy vasasos táncos érdemelte ki a Mezőföld Virága díjat! Az 1. kategóriában: Szabó Dorka, Tasnádi Noémi, Kovács Dóra, Hosnyászki Noémi, Kormos Balázs, Turóczi Gergő és Urbán Soma produkcióját díjazta a zsűri míg a 3. kategóriában: Horváth Hanga és Borvendég Máté kapott elismerést. A 4. kategóriában: Salpauer István és Suplicz Mihály szerezte meg a virágos címet. A Vasas táncosait Szőke Genovéva, Bocsi Nóra, Molnár István Dániel és Suplicz Mihály készítette fel a versenyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!