Horoszkópok

2014.07.27. 16:25

Napi horoszkóp - A Bak jókedvű, derűs napra számíthat

A Vízöntő ma szellemileg a csúcson lehet, használja ki ezt!

Kos (március 21–április 20.) – Ma könnyen összecsaphatnak a hullámok a feje felett, mind az üzleti, mind az érzelmi életében. Ne hagyja! Próbálja rendbe tenni a dolgait, mert eluralkodhat a káosz.

Bika (április 21–május 20.) – A Bika ma nyugodtan tervezzen be a családjával egy kis kirándulást a szabadba. Nem kell messze menni ahhoz, hogy jól érezzék magukat. A piknikkosarat ne hagyják otthon!

Ikrek (május 21–június 21.) – Ma előállhat a két dudás egy csárdában esete. Úgy érzi, hogy a párja folyamatosan uralkodni akar ön felett, és ezzel teljesen elnyomja az ön személyiségét. Ne hagyja!

Rák (június 22–július 22.) – Kedves Rák! Ideje lenne listát készítenie a tennivalóiról, mostanában ugyanis nagyon feledékeny lett. Vagy csak azt jegyzi meg, amit akar? Ma nem szabad elfelejtenie egy születésnapot!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Ma kisebb konfliktus alakulhat ki a családjában, aminek ugyan nem ön az okozója, sokkal inkább az elszenvedője. Próbálja meg elsimítani a dolgot, amennyire csak lehet.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Kedves Szűz! Ma nem engedhet meg magának egy szemernyi szétszórtságot sem, a munkája ugyanis nagy koncentrációt kíván öntől, ahol nincs hibaszázalék.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Túl sok bizonytalanság van ön körül, emiatt szorongóvá válhat – ha időben nem tesz ellene. Ha kell, forduljon terapeutához, lehet, hogy egyedül nem képes megoldani a bajt.

Skorpió (október 24– november 22.) – Kedves Skorpió! Tegyen ki magáért, legyen nagyvonalú és lepje meg párját egy romantikus nappal, elvégre nem mindennap van kerek évfordulós ünnep.

Nyilas (november 23 – december 21.) – Előbb-utóbb minden probléma megoldódik, nem kell folyton a dolgok elébe mennie. Ma is ez történik önnel, a sors önnek fogja osztani a lapokat.

Bak (december 22– január 20.) – Jókedvű, derűs napját semmi és senki nem tudja elrontani, mindenkire jó hatással lesz a környezetében. Este a vacsoravendégeinek ne adjon tojásból készült ételeket.

Vízöntő (január 21– február 20.) – A Vízöntő ma szellemileg a csúcson lehet, használja ki ezt, és végezze el a nagy koncentrálást igénylő feladatait a munkahelyén. Este pedig nyugodtan hátradőlhet a karosszékében.

Halak (február 21– március 20.) – A Halak úgy érzi ma magát, mint egy kifacsart citrom, olyannyira elfárad estére, hogy még pihenni sem képes. Muszáj szabadságra mennie, a cég szekere menni fog ön nélkül is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!