Horoszkópok

2014.09.19. 14:31

Napi horoszkóp - A Kos inkább lazítson ma

A Vízöntő a hétvégén szenteljen egy napot a családjának.

Kos (március 21–április 20.) – Legyen kicsit nagyobb türelemmel mások iránt, nem mindenki pörög azon a fordulatszámon, mint ön most. A tervezés annyira lefoglalta, hogy teljesen felgyorsított életet él, ezért ma lazítson!

Bika (április 21–május 20.) – Hétvégén átadhatja magát az önfeledt szórakozásnak. Barátaival is már régen találkozott, így ne gondoljon a hétfőre, csak a mulatozással törődjön, ami hajnalig is beleférhet.

Ikrek (május 21–június 21.) – Maradt pár elintézetlen feladat a hétvégére, ezért a szombat munkával telhet. Kicsit nehezen fog indulni a nap, hiszen már elégé lefáradt a héten, de szerencsére hamar végezni fog.

Rák (június 22–július 22.) – Hetek óta robotol még a szünnapokon is, ezért sok mindenből kimaradt, de most végre kipihenheti magát. Feltéve, ha nem merül bele nagyon a lakás takarításába.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Bár legjobb barátai nem a munkahelyéről vannak, de remek ötlet lenne párukkal hétvégén is találkoznia a jobb munkakapcsolat kiépítése szempontjából.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Ma ön lehet az, akinek a kezében lesz az irányítás kettejük közül. Ez persze egyáltalán nem jelent terhet önnek, hiszen amúgy is könnyebben dönt ezekben a kérdésekben.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Igazán irigylésre méltó, hogy megtudja nevezni terveit, személyes céljait, de most itt lenne az ideje kicsit többet foglalkozni a kötelező feladatokkal is.

Skorpió (október 24– november 22.) – Kicsit letört lehet egy kapcsolat miatt, aminek vége lett. A múlton viszont nem érdemes rágódnia, inkább vesse bele magát a hétvégébe és felejtsen!

Nyilas (november 23 –december 21.) – Párjával remekül megértik egymást, mióta tisztáztak egy apróbb félreértést. A hétvége remek alkalom, hogy elutazzanak kicsit valahova és csak magukkal foglalkozzanak.

Bak (december 22– január 20.) – Mindig áldozatokat kell hozni egy cél érdekében. Ha nagyon akar valamit, akkor az néha lemondásokkal jár, illetve azzal, hogy változtasson bevett szokásain. Ez egy ilyen nap.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Nagyon kevés időt töltött az utóbbi időben családja körében. Hétvégén szenteljen nekik egy napot, meglátja ön is jobban fogja érezni magát a beszélgetést követően.

Halak (február 21– március 20.) – Ön hétvégén sem tud pihenni. Főleg, hogy most belekezdett a tanulásba. A szombatja így a tankönyvek fölött fog telni, de ezt egy cseppet sem bánja majd.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!