Horoszkópok

2015.06.12. 13:53

Napi horoszkóp - A Kosnak különleges napja lesz, egy izgalmas, új kaland veszi kezdetét

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Nagyon különleges nap lesz a mai, mivel valami véget ér, és egy új, izgalmas kaland veszi kezdetét. Ugyan nosztalgikus hangulatban lesz, de cseppet sem szomorú!

Bika (április 21.–május 20.)
– Dühítő, de néha olyasmire pocsékolunk időt és energiát, ami nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Ne búsuljon, ilyenkor túl kell lépni a dolgon és levonni a tanulságot!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Kicsit belefásult egy tevékenységbe, de továbbra is kitart, mert a céljában biztos. Talán egy rövid pihenő meghozná a harci kedvét, és kellőképpen feltöltené energiával.

Rák (június 22.–július 22.)
– Igazán szerencsés napja lesz a szerelemben. Ha még nincs párja, akkor ma megismerkedik valakivel, aki nagy hatással lesz önre. Ha pedig van párja, akkor sok időt tölthetnek ma együtt.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Több figyelem irányul magára, mint amennyit elbír. Úgy érzi, hogy így előbb-utóbb hibázni fog. Így valóban nem lehet dolgozni, ezért próbálja csakis saját magáért csinálni!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Az a bizonyos kihívás már sokkal kisebbnek látszik, mint korábban. Most már bátran nekiveselkedhet, hiszen tudja, hogy maximálisan felkészült a megmérettetésre!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Nagyon hálás valakinek, hogy megmutatta önnek a helyes irányt. Az ő útmutatása nélkül valóban nem tartana ott, ahol most van. Az illető ráadásul nem vár cserébe semmit!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ma már ne törje a fejét azon, hogy min javíthatna a munkahelyén. Hétvége lévén inkább szentelje az időt a pihenésre, a családnak vagy a barátoknak!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Egy-két jel csalhatatlanul arra utal, hogy változások jönnek. Azonban ne ijedjen meg, semmi nagyobb horderejű, csak egy bizonyos területen számítson az újra!

Bak (december 22.–január 20.)
– Ahhoz, hogy érvényre juttassa az akaratát, ma ki kell nyilvánítania az érzelmeit. Könnyű vagy sem, de ha győztesen akar kikerülni a szituációból, akkor így kell tennie!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Bizonytalan és nehezen hoz meg új döntéseket, pedig ma nagyon gyorsan kell majd határoznia egy fontos kérdésben. Hallgasson az eszére és tudni fogja, mi a jó döntés!

Halak (február 21.–március 20.)
– Sokkal, de sokkal könnyebben megy valakivel a kommunikáció, mint eddig. Rájöttek, hogy egy hajóban eveznek, aminek köszönhetően már nem látnak leküzdhetetlen akadályokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!