Horoszkópok

2014.09.12. 12:52

Napi horoszkóp - A Mérleg adjon egy esélyt új kapcsolatának

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Kicsit nehezebben indul majd a napja, de ha nem enged a negatív gondolatoknak, megjavul a kedve. A délután már az önfeledt pihenésről szól majd és el is felejti, ami délelőtt történt.

Bika (április 21–május 20.)
– Békésen telhet a hétvége az otthon melegében a családdal, ami teljes feltöltődést ad majd önnek. Sőt, még a lakásban szépítgetése sem okoz majd nehézséget, örömét leli majd abban is.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Legyen türelemmel az ön környezetében élőkkel szemben. Lehet, hogy kicsit nehezebb napokat élt át, de emiatt ne legyen türelmetlen azokkal, akik csak kedvesek lennének önhöz.

Rák (június 22–július 22.)
– Ön mindenki szavára ad, ezért még ha nehéz is, de ne vegye magára a kötözködő emberek bántó stílusát. Sokat túlórázott a héten, ezért most foglalkozzon magával, sportoljon a hétvégén.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Ossza meg érzéseit párjával, ezáltal sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az önök kapcsolata. Meglátja, hogy párja is csak örülni fog, hogyha megnyílik előtte!

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Ön racionális ember, de mostanság szívesen vállal anyagi kockázatot. Jó érzékkel dönt a pénzügyeit érintő kérdésekben, ezért bátran hallgathat megérzéseire a hétvégén is.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Annyira rendben mennek a dolgok, hogy szinte a föld felett jár. Ennek oka az az ismeretség is, amire a napokban tett szert. Talán megérné esélyt adni ennek kapcsolatnak.

Skorpió (október 24–november 22.)
– Annyit foglalkozott a karrierjével, hogy már azt se tudja, hogy kell kikapcsolódni. Lazítson, pihenjen ma, mert valamikor a fáradt gőzt is ki kell engedni.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Zseniális ötletei vannak a munkahelyén, amiket nem tanácsos minden kollégájának elmondania, akikkel jó viszonyt ápol. Jól gondolja meg, kivel osztja meg terveit!

Bak (december 22–január 20.)
– Hétvégére nyugodtan felejtse el a munkát, szabaduljon meg az irodai stressztől és élvezze a család és az otthon nyugtató légkörét. Kapcsolja ki a telefonját is!

Vízöntő (január 21–február 20.)
– A hétvégén találkozni fog valakivel, akivel akár komolyra is fordulhat kettejük kapcsolata A kérdés csak az, hogy ön mit szeretne, ugyanis minden további magán áll.

Halak (február 21–március 20.)
– A hétvége általában a pihenésé kell, hogy legyen, ám ön nyerő szériában volt egész héten. Ha pedig hétvégén is dolgozni fog, egész biztosan folytatódik majd a jó sorozata.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!