Horoszkópok

2015.02.19. 14:35

Napi horoszkóp - A Rák mozogjon többet, foglalkozzon magával!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Nem nagyon számíthat ma mások segítségére, a környezetében mindenkinek meglesz a maga dolga. Szépen csendben eltelik majd a nap, minden különösebb izgalom nélkül!

Bika (április 21.–május 20.)
– Komoly dilemmába került, hogy megmondja-e egyik közeli barátjának, ami a szívét nyomja, vagy inkább szóra se méltassa a dolgot. Ma pedig lenne alkalma őszintén kitárulkozni!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Nem siránkozik az elmulasztott lehetőségek fölött, mindig előretekint és tervez. Ez a hozzá-állás az, ami ma végre egy remek helyzetbe hozza a munkahelyén!

Rák (június 22.–július 22.)
– Többet kellene foglalkoznia az egészségével, mozogjon, sportoljon sűrűbben. A sok munka mellett magára is kell hogy elég időt szakítson. Ma alkalma nyílhat változtatni!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Ma a szokottnál nehezebben lesz rávehető a racionális gondolkodásra, ugyanis hajlamos lehet egy kicsit elkalandozni és túl sokat álmodozni a világ nagy dolgain. 

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Ön sokkal talpraesettebb és elszántabb annál, semhogy egy rosszindulatú megjegyzés kibillentse a ritmusából. Készüljön fel, munkahelyén próbálkozni fognak!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Nagyon bízik valakiben és sok energiát és időt is fektet közös munkájukba. Higgye el, hogy megéri a fáradozást, nagy sikerekben lehet részük együtt a közeljövőben. 

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ahhoz, hogy az elképzelései találkozzanak a realitásokkal, semmiképpen se az igényeiből vegyen vissza, hanem inkább kicsit még kapcsoljon rá, dolgozzon keményebben!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Munkájában egy új lehetőség adódhat, amit jó érzékkel először visszautasít. Később fog kiderülni, hogy remekül tette, ugyanis nem biztos, hogy tisztességes dologról volt szó!

Bak (december 22.–január 20.)
– Egyik ismerőse titkolózik ön előtt, és pontosan tudja, hogy miről is lehet szó. Üljön le vele és kérdezzen rá nyíltan a dologra, semmiképpen se próbálja őt megkerülni!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Lassan itt a hónap vége, és most látja majd meg, hogy pontosan mibe került az a túlzott költekezés a hónap elején. Nem ártana kicsit jobban kézben tartani a pénzügyeit!

Halak (február 21.–március 20.)
– Úgy érzi, hogy egy bizonyos ügyben már régen lépett valamelyest előre. Nem szabad azonban siettetnie semmit sem, vannak ugyanis dolgok, amik idővel kinövik magukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!