Horoszkópok

2014.07.28. 12:34

Napi horoszkóp - A Skorpió vágasson új frizurát!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Kedves Kos! Ma ne foglalkozzon a munkával, legyen ez a nap a barátoké, a szórakozásé. Elvégre nyár van, a bulizás időszaka, és önre már nagyon is ráfér az önfeledt kikapcsolódás.

Bika (április 21–május 20.)
– Ne erőltesse azt, ami nem megy, csak görcsössé válik tőle és még sikerélménye sem lesz. Eljött az ideje annak, hogy változtasson az élete alapvető viszonyain!

Ikrek (május 21–június 21.)
– Nem igaz az, hogy a pénz nem boldogít, hiszen ma váratlanul pénzhez juthat az Ikrek, és ezzel egy nagy teher lekerül a válláról, ami egy jó időre boldoggá teheti önt.

Rák (június 22–július 22.)
– Kedves Rák! Ma bizony elő kell vennie a racionális világlátását, ami nem lesz könnyű, hiszen ön alapvetően érzelmi beállítottságú. Ma azonban nincs helye a könnyeknek!

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Az élet ma szembesítheti az Oroszlánt azzal, hogy semmi sincs fontosabb a családjánál és az egészségnél, sem a munka, sem a karrier, sem a barátok, sem a hobbija. 

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Mivel eléggé bizonytalan mostanában az anyagi helyzete, jól gondolja meg, ha ma nagyobb összeget akar kiadni. Nem is biztos, hogy a vásárolni kívánt áru megéri az árát.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Valahogyan erőt kellene magán vennie, kedves Mérleg, és előzni a világvége hangulatát, elvégre süt a nap, nyár van. Menjen ki a szabadba, töltődjön fel a napsugár erejével!

Skorpió (október 24–november 22.)
– Ma rájöhet arra, hogy nem kell mindenáron ragaszkodni a régi dolgokhoz, a változások olykor kifejezetten jót tesznek az ember lelkének. Kezdje mindjárt egy új frizurával!

Nyilas (november 23–december 21.)
– A Nyilas ma egészen közel kerülhet a céljához, amiért hosszú heteken keresztül dolgozott. Mindenesetre óvatosságra van szüksége, nehogy elbukjon a végén!

Bak (december 22–január 20.)
– A Bak ma – rá egyáltalán nem jellemző módon – meglehetősen érzékeny hangulatban lesz, környezete nem is tudja mire vélni ezt a hirtelen változást.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Kedves Vízöntő! Felesleges megsértődnie apróságokon, nem kell minden egyes mondatot bántásként felfognia. Környezete lassan már nem is mer szólni önhöz.

Halak (február 21–március 20.)
– Ha hivatalos ügyet kell intéznie, akkor azt mindenképp ma tegye, könnyedén mennek majd a dolgok. Este váratlan vendég felbukkanása várható, ne legyen üres a hűtője!




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!