Horoszkópok

2014.10.01. 14:35

Napi horoszkóp - A Szűz kevesebbet aggódjon, inkább élvezze az életet

A Kosnak folyamatos pörgéssel telik a mai napja.

Kos (március 21.–április 20.) – Folyamatos pörgéssel fog telni a nap. Az ezernyi teendő közepette, amiket amúgy remekül megold majd, csak egy dologra figyeljen: az embereket ne eszköznek tekintse céljai eléréséhez.

Bika (április 21.–május 20.) – Kicsit talán sérülhet az igazságérzete ma, mert valaki olyan kerülhet előnyös pozícióba, aki jóval kevesebbet ér, mint például ön. Ne aggódjon, az élet mindig döntetlenre játszik!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Rengeteg időt és energiát megspórol magának, ha kerüli a vitákat a mai napon. Azokkal nem érdemes leállni veszekedni, akik nem hallgatják meg, csak a maguk igazát hajtják.

Rák (június 22.–július 22.) – Pihenőt kellene tartania, mert teljesen elhanyagolja magát. Próbáljon relaxálni, így az elmélyülés közepette egy olyan problémájára is megoldást találhat, ami már régóta nyomja a lelkét.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Kedves Oroszlán! Néha, bármennyire nehéznek is tűnik a helyzet, az számít igazán, hogy hányszor áll fel az ember a padlóról, és nem az, hogy hányszor küldi oda az élet.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Sok esetben a legrosszabb forgatókönyvet látja maga előtt, pedig a dolgok alapján korántsem kellene ennyire borúlátónak lennie. Aggodalomra tehát semmi ok, élvezze az életet!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Ma mindenképpen meg akarja mutatni, hogy mire képes, de ügyeljen arra, hogy csak olyat vállaljon, amit biztosan meg tud oldani. Emlékezzen csak Ikarosz történetére!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Érdemes elszámolni tízig, és csak aztán cselekedni, mert az ember könnyen elragadtathatja magát. Olyat mondhat valakinek, amit ön sem gondol komolyan.

Nyilas (november 23. – december 21.) – Előbb vagy utóbb, de mindenki hibázik. Önnek sincs szégyellnivalója, hiszen mindent megtett. Sőt, még a hibát is elismerte, ami igazán szilárd jellemre vall.

Bak (december 22.– január 20.) – Ha vezető pozíciót tölt be valahol, ma könnyen ellenszenvet válthat ki alkalmazottaiból. Ma nem ismeri a „nem” szót. Legyen kicsit toleránsabb az emberekkel!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Talán ma egy kicsit nyitottabb is lehetne a párjával szemben, mert a viselkedése köny-nyen félreérthető. Ha fontos önnek az illető, ne féljen kimutatni az érzéseit.

Halak (február 21.– március 20.) – Tényleg van igazság abban, hogy a megfelelő hozzáállás jó eredményt szül. Csak úgy sugárzik a boldogságtól, és a magabiztosságának köszönhetően minden akadályt sikerrel vesz.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!