Horoszkópok

2015.10.08. 09:01

Napi horoszkóp - A Vízöntő egész nap törne-zúzna

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21–április 20.)
– Végre valahára egyenesbe jött anyagilag, aminek következtében hagyhatja, hogy most felelőtlen üzleti döntésekbe hajszolják. Ne engedje magát mindenről meggyőzni!

Bika (április 21–május 20.)
– Nem tudja pontosan ön sem, hogy mire számítson a többiektől a környezetében, mert egyik pillanatban dicsérik, a másikban pedig mindenért piszkálják. Ilyen lesz az egész nap.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Lehet, hogy nem is kell annyit várnia arra a bizonyos eredményre. Kicsit még hajrázzon rá a feladatban és lehet, hogy akár már ma be tudja majd fejezni, ami után fellélegezhet!

Rák (június 22–július 22.)
– Semmi esetre se hagyja, hogy a környezetében uralkodó negatív, rossz hangulat önre is rátelepedjen. Ma nem szabad, hogy bármi is elterelje a figyelmét a céljairól! Csak előre!

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Néhány napot talán kellene még adnia a dolognak, amin az utóbbi időben annyira tüsténkedett. A legjobb, ha nem is foglalkozik most az üggyel, gondoljon másra!

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– A közelmúlt eseményei elég önbizalommal ruházták fel ahhoz, hogy leküzdje ezt a mostani feladatot. Ha kételkedne, csak erőt kell merítenie a legutóbbi sikeréből!

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Nem a legjobb érzés, amit megtapasztalt a minap, de tudja, még jó, hogy most kiderült a dolog. Ha nem bukik ki az egész, ki tudja, hogy meddig hitegették még volna.

Skorpió (október 24–november 22.)
– Nem szabad, hogy eredménykényszert érezzen magán, de vannak helyzetek, amiket egész egyszerűen nem lehet elbukni. Ez a mai pedig tökéletes példa lesz erre. Nyernie kell!

Nyilas (november 23–december 21.)
– Borzasztó szórakozott lesz egész nap, de ez a viselkedése vezethet ma célra, ugyanis új ötletekre, kis kreativitásra lesz ma szüksége ahhoz, hogy egy feladatot megoldjon!

Bak (december 22–január 20.)
– Egy roppant komoly beszélgetés vár ma önre, amihez egyáltalán nem fűlik a foga, de nincs mese, ezen most túl kell esni! Próbáljon meg már délelőtt időt szakítani a dologra!

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Legszívesebben törne-zúzna, olyan hangulatában lesz egész nap. Minél hamarabb tudja le a napi teendőket és délután pihenjen egyet, akár aktívan is, hódolva kedvenc hobbijának!

Halak (február 21–március 20.)
– Sokat várt arra a bizonyos ajánlatra, amit ma fognak tenni önnek, most mégsem érzi annyira sajátjának az ügyet. Pedig nem szabadna hezitálnia, ha tényleg ezt akarja!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!