Horoszkópok

2015.03.19. 15:03

Napi horoszkóp - A Vízöntő foglalkozzon csak magával!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Egy meglepő ajánlattal fogja valaki megkeresni, amire nem szabadna nemet mondania. Vissza nem térő alkalom ez, ami jó időre meghatározhatja az életét!

Bika (április 21.–május 20.)
– Ön általában mindig remekül meglátja a hiba forrását. Ezt a képességét kell majd most kamatoztatnia, ugyanis békéltetőnek kérheti fel két barátja a nap folyamán.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Nagyon jól tudja, hogy a vitákkal nem lehet megoldani semmit és egyáltalán nem visznek előre. Okosan tenné hát, ha rövidre zárná a veszekedést, és, ha kell, enegedne a másik félnek. 

Rák (június 22.–július 22.)
– A közelmúltban a szőnyeg alá söpört egy problémát, ami most ismét felütötte a fejét. Azt hitte, hogy akkor mindenki számára kedvező feltételeket találtak ki, de ezt ma újra kell tárgyalni.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Végre utolérte magát és most irigylésre méltó fordulatszámon pörög. Azonban nagyon könnyen ismét túlterhelheti magát, ezért fontos, hogy tudja, hol kell megállni a munkában!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Ön is tudja, hogy sokkal több van önben, mint amennyit egy bizonyos területen eddig kiadott magából. Ne idegeskedjen, eljön még a bizonyítási lehetőség!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) 
– Nagyon kellemes napja lesz, amit az este még tovább fog fokozni, ugyanis a családja körében töltheti majd azt. A hét utolsó munkanapja igazából a hétvége első napja lesz önnek!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Régen egy emberi kapcsolata ráment egy komoly vitára. Azóta nem is látta az illetőt, így ha a mai napon találkozik vele, igen meg fog lepődni. Talán kibékülhetnének!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Elég rossz a hangulata, ingerlékeny, és mindennek tetejében még bosszantják is páran. Próbáljon nem első indulatból válaszolni, és, ha teheti, délután sportoljon egyet!

Bak (december 22.–január 20.)
– Ma egy szokatlan kéréssel fordulnak majd önhöz, ami elsőre talán meglepő lesz, de próbáljon segítőkész lenni! Érezze át az illető helyzetét, hogy mennyire nehéz lehet neki!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Vannak azok a napok, amikor nem vágyunk mások társaságára, csak szeretnénk magunkban lenni a gondolatainkkal. A mai egy ilyen lesz önnek, foglalkozzon csak magával!

Halak (február 21.–március 20.)
– Egész egyszerűen képtelen lesz ma koncentrálni. Az esze már a hétvégén jár, ezért semmi komolyabb feladatba ne fogjon. Alibizzen valamennyit a munkahelyén, majd irány haza!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!