Horoszkópok

2014.10.09. 17:46

Napi horoszkóp - A Vízöntőnek féltett, régi vágya válhat valóra

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Egy kisebb feladatot már régóta halasztgat. Pusztán a tudat, hogy még valamit nem intézett el, frusztrálja. Essen túl rajta és meglátja, hogy jobban tud majd koncentrálni a többi dolgára.

Bika (április 21.–május 20.)
– Ne sajnálja az időt az egészségére. Sohasem késő egy sportágba belekezdeni. Mindig is nagy sportbarát hírében állt, ezért épp itt az ideje, hogy ne csak nézze, űzze is őket.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Párjával ugyan nem régóta vannak együtt, de úgy érzi, teljes az összhang. Végre megtalálta azt az embert, akire régóta vágyott. Most már itt az ideje a múltat végleg elengedni.

Rák (június 22.–július 22.)
– Sokszor nem egy álom elérése az igazán nagy kihívás, hanem a már megszerzett dolgok megtartása. Ne aggódjon, a sikerek majd kellő motivációt biztosítanak a folytatásra nézve!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Egy meglepő fordulat, váratlan esemény boríthatja fel a napját, ami cseppet sem lesz terhes. Sőt, igazán bearanyozza majd azt és hosszú távon is pozitív következményei lesznek.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Ha beleadja szívét-lelkét, nagy eredmények várnak ma magára. Jutalma egy találkozás lehet a nap végén, ami olyan érzéseket szabadít majd fel önben, amiket már rég tapasztalt.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Olyannyira igyekszik felejteni, hogy tervezésbe menekül. Felkészültségének hála, egyszerűen nem érhetik ma váratlanok dolgok. Szépen maga mögött hagy majd mindent!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Őszinteség mindenekelőtt! A mai napon, ha a pozitívan áll a dolgokhoz, szinte minden gondja megoldódhat. Munkahelyén pedig egy váratlan, izgalmas feladat várhatja.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Szereti, ha rendben mennek ön körül a dolgok. Túlzott rendmániáját most hasznosíthatja is, mert a sok feladatot, ami ön előtt tornyosul, ennek hála, meg is oldja.

Bak (december 22.–január 20.)
– A csillagok állásának köszönhetően ma teljesen önmaga lehet majd, senki sem fogja akadályozni tervei megvalósításában. Használja ki és alkosson, merjen nagyot álmodni!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Egy nagyon féltett, régi vágya válhat valóra ma. Legyen pozitív, hagyjon végre fel a titkolózással és álljon oda a bizonyos személy elé. Bátorsága elnyeri jutalmát!

Halak (február 21.–március 20.)
– Próbáljon meg elszámolni tízig, nem első indulatból válaszolni ma senkinek. Hirtelen haragja miatt akár bántóan is viselkedhet. Önt nem így ismerik a barátai!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!