Horoszkópok

2013.11.28. 15:41

Napi horoszkóp - A szerencse csillaga mosolyog a Bikára

Egy régi baráti kapcsolata segít megoldani a Kos magánéleti problémáját, az Ikrek egy rejtett tehetségére derül ma fény a munkahelyén.

Kos (március 21–április 20.) – Egy régi baráti kapcsolata segít megoldani a magánéleti problémáját, egy fontos információhoz juthat ma, ami jelentősen megkönnyíti a döntését, leveszi a válláról a terheket.

Bika (április 21–május 20.) – Kedves Bika! Ma a szerencse csillaga egyenesen önre mosolyog, s ehhez nem is kell tennie semmit, mindössze várni, hogy a sült galamb végre a szájába repüljön.

Ikrek (május 21–június 21.) – Egy rejtett tehetségére derül ma fény a munkahelyén, amit főnöke rögtön ki is használ, hiába tiltakozik a pluszfeladat ellen, most ön legmegfelelőbb ember erre a feladatra.

Rák (június 22–július 22.) – Egy utazás van kilátásban ma a Rák jegy szülöttjének, amit azonban még elő kell készítenie, ha jól akarja magát érezni a kirándulás alatt. Mivel ön nagy szervező, ez sem okoz majd gondot.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Folyton elkalandozik a figyelme a munkahelyén, az álmodozás sokkal meghatározóbb lesz a mai napon, mint a koncentrálás. Figyeljen azért, nehogy hibázzon!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Lassan elérkezik az ideje, hogy változtasson az eddigi hozzáállásán, ami a munkáját illeti. Már nemcsak kollégáinak, hanem főnökének is feltűnik, hogy lazsál.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Hullámzó napjuk lesz a Mérlegeknek, az öröm és a bánat együtt járnak a mai napon. Kezelje mindkét érzést kellő toleranciával és türelemmel, akkor még jól is járhat.

Skorpió (október 24– november 22.) – A Skorpió ma nagyon nehezen viseli el a hazugságot a munkahelyén, felébred önben az igazság bajnoka, és bizony kimondja azt, amit gondol. Lehet, hogy nem kellett volna?

Nyilas (november 23 – december 21.) – Ha ma a végzet asszonya szerepkörben akar tetszelegni a párja előtt, akkor bizony alaposan össze kell szednie magát, hiszen ez amúgy egyáltalán nem jellemző önre.

Bak (december 22– január 20.) – Munkahelyi gondok nyomasztják ma a Bakokat. Az eddigi nyugodt légkör helyett feszültség honol a cégnél, mindenki ideges és kapkod. Ön ne tegye ezt!

Vízöntő (január 21– február 20.) – Kedves Vízöntő! Még nem dől össze a világ attól, ha füllent a kedvesének, mint ahogyan teszi ezt ma. Arra azonban ügyeljen, hogy ebből ne csináljon rendszert!

Halak (február 21– március 20.) – Teljesen összezavarja a környezetét: mond valamit és az ellenkezőjét csinálja. Mi történt önnel, hogy ennyire nem lehet ma adni a szavára? Szedje össze magát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!