Jégkorong

2014.11.10. 19:50

Hruby Gellért végig játszott a tornán

Dunaújváros - A múlt héten nemcsak a felnőtt jégkorong-válogatott, hanem a junior is nemzetközi tornán szerepelt. Az U20-as csapatunk Újpesten szerezte meg az első helyet.

Agárdy Csaba

Válogatottunk a december 14. és 20. között Dunaújvárosban megrendezendő divízió I/B-s világbajnokságra készül nagy erőkkel, hiszen már csak egy hónap van a rajtig.

A juniorok csapatát Rich Chernomaz irányítja, aki a felnőtt válogatott szövetségi kapitánya is. Együttesünk a múlt héten két divízió I/A-as válogatottal, az olasszal és a szlovénnal, valamint a vébén velünk egy csoportban lévő franciákkal mérte össze erejét. Arról már beszámoltunk, hogy a nyitónapon a mieink 2-1-re kikaptak a franciáktól, de azután az olaszokat 3-1-re, a szlovénokat pedig 4-2-re megverték.

A válogatott programok után folytatódik a MOL Liga. A Dab.Docler szerdán korcsolyázik jégre, akkor a z Újpestet fogadja. A DAB az első helyről, míg az Újpest a hatodikról várja a mérkőzést.

A találkozó 18.15 órakor kezdődik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Címkék#jégkorong

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!