Kézilabda

2013.03.06. 16:47

Győzelmek az NB II-ben

A Dunaújvárosi Kohász KA ifjúsági és junior csapata ismét két fronton próbálkozott a bajnoki pontszerzéssel. Az NB I-ben és az NB II-ben.

Agárdy Csaba

A hazai találkozón pénteken a Fehérvár KC ifjúsági csapatát a Kohász 38-36-ra legyőzte. Összefogott, jó kézilabdázással,  Grosch Vivien  és Iván Emese   gólképességével győztek. Viszont a fehérvári junior gárda túlságosan is erősnek bizonyult a dunaújvárosiak számára. A vendégek csapatában öten edzenek a felnőttekkel: 32-30-ra győzött a fehérvári junior együttes. Talán kissé   későn,  mégpedig  a második félidőben ébredeztek   a dunaújvárosi  kézilabdázó lányok. Ezen a mérkőzésen is Grosch és Iván  dicsérhető, de Orbán Zsófia teljesítménye szintén  kiemelkedett. 
Az NB II-ben is pályára lépett a junior gárda  a felnőtt, az ifisták pedig a junior  bajnokságban.  A D. Kohász II 33-32-re nyert a Dunavarsány ellen. Török Dóra kapus remekelt, de a  védekezés is dicséretes volt.  Az ifisták  is jól küzdöttek a juniorok ellen, ügyes játékkal 33-28-ra győzték le a Dunavarsány  együttesét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!