Kézilabda

2015.10.28. 13:01

Kis üstökösök nagy csatái - 1200 fiatal kézilabdázó lépett pályára a XI. Üstökös Kupán

Dunaújváros – Ismét remek mérkőzéseket hozott a hat helyszínen jelentkező, nyolcvannyolc utánpótlás kézilabda csapatot felvonultató, XI. alkalommal jelentkező országos hírű Üstökös utánpótlás kézilabda torna.

Szabó Szabolcs

Fotó: Zsedrovits Enikő

Nem túlzás azt állítani, hogy a jövő egy-két nagy klasszisa is pályára lépett azon a két napon át zajló utánpótlás kézilabda tornán, amelyen olyan kézilabda fellegvárak is képviseltették magukat mint a Győri ETO, a Fehérvár KC, Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia, a Pick Szeged, és a Honvéd. Már a XI. sorszámmal jelentkező országos hírű Üstökös utánpótlás kézilabda tornán ezúttal hat helyszínen – a Dunaújváros Sportcsarnokban, a Dunaújvárosi Főiskola csarnokában, a Dózsa György Általános Iskola, a Vasvári Pál Általános Iskola, az Arany János Általános Iskola tornatermeiben, valamint a Baracsi Általános Iskola sportcsarnokában – csatáztak a csapatok. A torna tekintélyéről és értékéről mindent elmond, hogy idén nyolcvannyolc csapat fogadta el a szervező Fejér Megyei Kézilabda Szövetség invitálását. Az Üstökös Kupa hétfői a csoportmeccsein bizonyíthatott a pályára lépő több mint 1200 fiatal sportoló, a helyosztók rangadóit pedig kedden rendezték.

(A torna részletes eredményét később közöljük)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!