Mezőfalva

2014.04.21. 12:10

Barátok között telt az esténk

Mezőfalva - Milyen jó a Mikinek, mindig szuper csajokat csókolgat! - gondolja a külső szemlélő, sokszor irigykedve. Pedig nem is olyan áldás ez a mozzanat.

Körmendi Erzsébet

R. Kárpáti Péter és Szőke Zoltán nyíltan beszélt magánéletről is

Különleges eseménynek örülhettek a televíziós sorozatok kedvelői a József nádor-napok rendezvényeinek köszönhetően: a népszerű szappanopera két sztárja, R. Kárpáti Péter (Berényi András) és Szőke Zoltán (Berényi Miklós) látogatott el a településre. A barátságos és humoros hangulatú rendezvényen sokat megtudhattunk a színészekről. Többek között, hogy színházból ismerik egymást. Sokat játszottak együtt a zalaegerszegi pódiumon a Barátok közt válogatás előtti időkben.

Szőke Zoltán friss diplomásként 23 éves korában 1991-ben került a vajdasági harcok közepette Magyarországra. R. Kárpáti Péterrel 15 éve testvérek a képernyőn. Azóta tényleg olyan kapcsolat alakult ki közöttük, mintha igazi testvérek lennének. A stáb nagy családként éli mindennapjait, melybe az is belefér, hogy régi szereplőkkel tartják a kapcsolatot. Szőke és R. Kárpáti saját családjának tekinti a tévé előtt ülőket, hiszen hétköznaponként ott vannak az emberek hálószobájában.

Ha már az intimitásnál tartunk, a színészek azt is elárulták, milyen nehéz eljátszani egy szerelmi pillanatot, vagy egy odaadó csókot. Milyen jó a Mikinek, mindig szuper csajokat csókolgat hangzik sokszor az irigy megjegyzés a külső szemlélőtől. Pedig nem is olyan áldás ez a mozzanat. A stúdióban nagyjából 15 ember előtt nem könnyű az intim pillanatokat hitelesen eljátszani. Szintén újdonságként hatott a hallgatóság köreiben, hogy a díszletkörnyezetbe illő részeket egy napon sorozatszámonként külön-külön veszik fel, és sokszor nem is tudják a színészek, éppen melyik epizódnál tartanak. Tehát ahol még az előbb csókolgatták egymást, most éppen veszekedni kell. Ezek a váltások is nehezítik a színész beleélési képességét.

A pódium esten számtalan érdekes történet került napvilágra, mely sokszor humoros, máskor talán szomorú eseményeket takart, de az biztos, ilyen közvetlenséggel felvértezett előadókat ritkán látnak a mezőfalviak. A rendezvény végén ezért is akartak sokan közös képet R. Kárpáti Péterrel és Szőke Zoltánnal.

 

Címkék#Mezőfalva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!