Mezőfalva

2014.05.27. 14:55

Csajos délután volt a helyi könyvtárban

Mezőfalva - Író-olvasó találkozón ismerkedhetett Fejős Éva kalandos történeteivel Mezőfalva könyvszerető közönsége.

Horváth László

Fejős Éva dedikálta a könyvét Mezőfalván is

Az írónő nem egyedül érkezett. Szigeti Hajni újságírónő, kolléganő és barátnő volt a beszélgetőtársa. A zsúfolásig megtelt olvasóteremben bepillantást nyerhettünk Fejős Éva szerelmes és egzotikus világába. Leghíresebb és egyben legolvasottabb művében a Bangkok tranzitban különleges kalandokat ismerhettünk meg, melyben bemutatja az európai ember számára hátborzongató higiéniás körülmények között végrehajtott thaiföldi plasztikai műtétek világát.

A mű és a történet megismerése után nem véletlen, hogy a krimi lett az írónő kedvelt műfaja. Írásaiban a feszültség sokszor átragad az alkotóra, és ebből az olvasótalálkozón is sikerrel közvetít át hangulatot. A feszültség nem marad ellentételezés nélkül. Izgalmas, helyenként vicces és csajos attitűdökkel tűzdelt könyvismertetője során még a férfi olvasók figyelme sem kalandozott el. Az írónő kedves és magával ragadó egyéniségére sokáig emlékeznek majd a mezőfalviak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!