Mezőfalva

2015.03.08. 15:05

Gergely Róbert nőnapra - Teltházas előadáson csendültek fel a jól ismert slágerek

Mezőfalva - Az önkormányzat is fontosnak érezte, hogy a vasárnapi nőnapot megelőzően kifejezze nagyrabecsülését a szebbik nemnek.

Horváth László

A Kiss Kálmán Művelődési Ház nagytermében rendezett nőnapi köszöntőn először Márok Csaba polgármester beszélt a nők fontosságáról és a férfiak által adott tiszteletről. A község első embere kiemelte:

Gergely Róbert a nézőket is bevonta a műsorba. Dunaföldvárról érkezett Wolf Erzsébet örömmel énekelt együtt a művésszel. Fotó: Horváth László

– A társadalom legfontosabb egysége a család, azon belül pedig a nők ki-emelkedő szereppel bírnak. Amikor anyáról, feleségről, lányról, vagy éppen a nagymamáról beszélünk, mindig melegség tölt el bennünket, hiszen amellett, hogy a férfiak párjai, ők mossák a ruháinkat, főzik a vacsoránkat és a pohár vizet is tőlük kapjuk betegségeink idején... A településen rangos eseménnyé vált a nőnap megünneplése, talán nem véletlenül: az önkormányzati intézményeknél a legnagyobb arányban nők dolgoznak. Ha betartjuk az illemszabályokat, a csillagokat is lehozzák az égről, viszont a rosszalló tekintet kiprovokálása nagyon hangulatromboló tud lenni – példázta a női lélek titkait Márok Csaba.

A nőnapi köszöntőt követően – sokak örömére – Gergely Róbert kétszeres eMeRTon-díjas színész, énekes szórakoztatta a közönséget. A műsor utáni pihenőben természetesen a nőkről kérdeztük:

– A legmélyebb kötődés mindig a gyerek-édesanya kapcsolat. Óvodai anyák napján neki tudtam legelőször kifejezni, mennyire fontos nekem. Az idő múlásával ez a szeretet nem változott, legfeljebb több nőt ismerhettem meg, legelőször is Andrea húgomat. Azután jöttek a szerelmek, majd az első házasság, amelynek szép emlékei után tavaly nyáron egy újabb hölgy lépett az életembe. Szóval, mindig is hölgypárti voltam, és ez most már így is marad – ígérte a színész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!