Nagyvenyim

2014.10.14. 18:55

Nagyvenyimi őrségváltás

Nagyvenyim - Vargáné Kaiser Katalin kedden reggel egyeztetett a jegyzővel, majd tájékoztatta a polgármesteri hivatal dolgozóit: számít a szaktudásukra, munkájukat nagyra értékelte eddig is.

Körmendi Erzsébet

Vargáné Kaiser Katalin azt mondta a választások napján, amikor szavazni indult, hogy Nagyvenyimen van igény más fajta, stratégiai szemléletmódra, és erre ő meg tudott fogalmazni határozott alternatívát. A választási eredmény igazolta az állítását: nagyon szoros versenyben, de kormánypárti jelöltként megnyerte a polgármesterválasztást. A sikert a munkabíró csapatának jutalmaként is könyveli el Vargáné Kaiser Katalin, aki egyébiránt 44 éves, családanya, szakmáját tekintve jogi szakokleveles közgazdász, fejlesztési tanácsadó, közbeszerzési referens, a Magyar Közgazdasági Társaság tagja. Kampánycsapatából kiemelte Bernáth József és Müller Imre tevékenységét, mindkettejük tudását szeretné hasznosítani az önkormányzati munkában.

- A függetlenek és mi fideszesek is úgy ítéltük, hogy a választási és a szavazatszámláló bizottság egyaránt jól végezte a munkáját, jogorvoslatnak nincs értelme. Sajnálom, hogy a mieink közül csak Kuminka József lett tagja a testületnek, a többi képviselő az előző polgármester, Szabóné Lőrincz Ilona csapatából került be. Én ettől függetlenül nagyon pozitívan látom a helyzetet, a többségükkel képviselőként, pénzügyi bizottsági tagként már az előző ciklusban is jól tudtam együtt dolgozni, és remélem ez így lesz a jövőben is. A választások után már nem ellenfelek vagyunk, településvezetőként az a feladatunk, hogy egy irányba húzzuk a szekeret, a községért, annak fejlesztéséért tegyünk meg mindent a legjobb tudásunk szerint mondta a megválasztott polgármester. Tőle tudjuk, hogy tegnap reggel a hivatalban egyeztetett a jegyzővel, majd azt kérte a köztisztviselőktől, folytassák a munkát, hiszen minden rendben volt eddig is. Az átadás-átvételi eljárást a kormányhivatal képviselőjének jelenlétében október 17-én, az alakuló ülést 21-én tartják Nagyvenyimen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!