Női kézilabda

2014.06.27. 11:49

Triffa Ágnes Dunaújvárosba igazolt

Kétéves szerződést kötött a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese Triffa Ágnessel. A 27 éves, remek képességű kapus a Vác együttesétől érkezik Dunaújvárosba, s motiváltan, a válogatott behívóban is gondolkodva áll munkába a DKKA csapatánál.

Dunaújvárosi Hírlap

Fontos poszton hajtott végre nagy erősítést a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt női együttese, amely kétéves szerződést kötött a Vác csapatától távozó Triffa Ágnessel. A kapuskérdés rendezése Csapó Kyra sérülése, majd váratlan Győrbe távozása miatt volt szükséges a DKKA gárdájánál, ezért a csapat vezetése egy azonnal bevethető, rutinos és jó hálóőr leigazolását tűzte ki célként maga elé. Ezt a huszonhét éves, remek adottságokkal rendelkező Triffa Ágnes szerződtetésével sikerült elérnie a Kohász vezetőinek, s mint azt Szemenyei István ügyvezető elárulta, egy nagyon motivált, a válogatott szereplésben is gondolkodó sportolóval sikerült megerősíteni a Kohász játékoskeretét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!