Hirdetés

2024.03.10. 10:00

Fontos az időtálló minőség, és modern otthont keres? Úrhidán van ilyen!

PR cikk

Forrás: Ingatlanbazár

Az ingatlan akár két generációnak is alkalmas, a tetőtér az előszobából zavartalanul megközelíthető. A teraszról a környező dombok és Székesfehérvár panorámáját csodálhatjuk, a parkosított telek kertészkedésre, családi rendezvények lebonyolítására is tökéletes. De ami igazán lenyűgöző, az a ház központjában elhelyezkedő kandalló, és a belső terek burkolatai! Ha nincs is 107 milliója, azért nézelődni lehet, sőt érdemes!

Forrás: Ingatlanbazár
Forrás: Ingatlanbazár

Kiváló lehetőséget nyújt azok számára, akiknek fontos az időtálló minőség és egy modern életvitelre alkalmas otthont szeretnének.

Székesfehérvár agglomerációs településén, Úrhidán elhelyezkedő 2006-ban épült családiház eladó.

Az ingatlan 185 négyzetméter hasznos területtel rendelkezik, két szinten 6 szoba található, amely lehetőséget terem a privát elszeparálódásra.

A parkosított, teljesen zárt telek méretét tekintve a 902 négyzetméter éppen elegendő a kellemes hangulatú családi rendezvények lebonyolítására, de a kertészkedni vágyóknak is ideális méretű.

Az ingatlan a gondos és alapos tervezésnek köszönhetően funkcionálisan jól kihasználható terekkel rendelkezik.

Forrás: Ingatlanbazár

Fűtéséről gázcirkó kazán gondoskodik, padlófűtéses hőleadással, melyet kiegészíthetünk a nappaliban található hangulatos beépített kandallóval.

 

A nyári melegben a beépített klíma gondoskodik a kellemes hőérzetről.

A földszinten elhelyezkedő kettő fürdőszoba is a benn lakók kényelmét szolgálja.

A tetőtérben található galéria kellemes hangulatúvá varázsolja az ingatlant.

A teraszra kilépve a környező települések, dombok és Székesfehérvár panorámája tárul elénk.

Az ingatlan két generáció együttélésére is alkalmas, hiszen a tetőtér az előszobából érhető el, így zavartalanul megközelíthető.

A tetőtérben kialakítható még egy szoba igény szerint, a garázs és az alatta lévő tároló befejezése az új tulajdonosra vár.

Kiváló lehetőséget nyújt azok számára, akiknek fontos az időtálló minőség és egy modern életvitelre alkalmas otthont szeretnének.

Forrás: Ingatlanbazár

Úrhida folyamatos fejlődése elsősorban jó elhelyezkedésének köszönhető, mivel Székesfehérvártól mindössze 5 km-re található, az autópálya pedig forgalommentesen elérhető 10 perc alatt. A települést folyamatosan növekvő, fiatalos összetételű lakosság jellemzi. A sok újépítésű ingatlan a község fejlődő arculatát hangsúlyozza. Kedvelt a gyermekes családok és a vidéki nyugalomra vágyók körében.”

Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában