Rendőrségi

2015.10.19. 07:03

Dunaújvárosban betörővel, Daruszentmiklóson garázdával szemben intézkedtek a rendőrök

Rendőrségi hírek, az elmúlt 24 óra intézkedései Fejér megyében.

Dunaújváros, Tamási Áron utcából érkezett lakossági bejelentés lopásról a rendőrségre 2015. október 18-án délben. A helyszínre érkező rendőrök elfogtak egy 24 éves férfit, akinél betörésből származó hősugárzó és mobiltelefon volt. A férfit előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte, tettét azzal indokolta, hogy utazni szeretett volna, amire nem volt pénze.

Daruszentmiklós, Dániel utcába hívtak rendőri segítséget 2015. október 18-án este verekedéshez. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 24 éves helyi lakos, 40 éves ismerősét eddig ismeretlen okból a szüreti mulatságokat követően tettleg bántalmazta. A 24 éves férfi ellen büntetőeljárás indult garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!