Rendőrségi

2015.10.22. 07:36

Székesfehérváron pénztárca tolvajjal, Móron egy körözés alatt álló nővel szemben intézkedtek a rendőrök

Rendőrségi hírek, az elmúlt 24 óra eseményei Fejér megyében.

Egy székesfehérvári nő tett feljelentést a rendőrségen lopás miatt, 2015. október 21-én. Elmondása szerint, Székesfehérváron a Köfém lakótelepen egy áruházban vásárolt, majd a vásárlást követően a tárcáját nem találta. A nyomozók helyszínen végzett adatgyűjtése során beazonosítottak és gyanúsítottként hallgattak ki egy közelben lakó 67 éves férfit. A gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Mór, Vámos közben intézkedtek a helyi nyomozók 2015. október 21-én reggel, mivel a rendelkezésre álló adataik szerint az egyik földszinti lakásban egy 20 éves szlovák állampolgárságú körözött nő tartózkodott. A rendőrök többszöri kopogtatására sem nyitott ajtót az ott lakó 19 éves férfi, aki tagadta, hogy a körözött személy az ingatlanban tartózkodna. Mikor a rendőrök - szakember segítségével – a bejárati ajtó nyitásába kezdtek, a fiatalember az ablakon kilógatott lepedőn kezdett leereszkedni a lakásból. A férfit elfogták a rendőrök és ellene jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt szabálysértési eljárást indítottak, az elfogatóparancs hatálya alatt álló nőt pedig a lakásban elfogták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!