Rendőrségi

2012.09.20. 06:10

Elfogások, előállítások - megyeszerte

Hét esetben is intézkedtek a megyei rendőrök elfogás, előállítás ügyében az elmúlt 24 órában.

zaol.hu

Szerdán reggel a Sárbogárd Rendőrkapitányság járőrei Sárkeresztúrról vezettek elő egy 29 éves helyi lakosú férfit, akinek elővezetését a Bűnügyi Osztály rendelte el.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság elővezetési határozata alapján intézkedtek a fehérvári rendőrök szerdán délelőtt egy 38 éves asszonnyal szemben. A nőt Prohászka Ottokár utcai lakásából vezették elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. Onnan szállították át Sárbogárdra.

Délelőtt az egyik fehérvári körzeti megbízott elfogott egy körözött személyt. A 44 éves fehérvári nőt a Palotai úton igazoltatta, amikor adatai ellenőrzése során kiderült, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság rablás elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A nőt így a rendőr elfogta, majd előállította a kapitányságra, ahol gyanúsított kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették. 

Egy 24 éves pátkai férfivel szemben intézkedett Pátka, Kossuth utcában a helyi körzeti megbízott. Amikor a személyt ellenőrzés alá vonta, az nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni, így adatainak megállapítására előállította a Pátkai KMB Irodába. Miután ott adatait leellenőrizte, a férfit szabadon engedte.

Az adonyi KMB-s a Székesfehérvári Városi Bíróság határozata alapján két pusztaszabolcsi férfit vezetett elő a bíróságra. Az 56 és a 22 éves férfiakat a velük szemben folyó eljárás miatt kora délután szállították a rendőrök a bíróságra.     

A kora esti órákban a fehérvári rendőrök elfogtak egy 25 éves férfit. A személyt Székesfehérvár, Szent Flórián körúton vonták ellenőrzés alá, amikor kiderült, hogy a Gárdonyi Rendőrkapitányság könnyű testi sértés elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki vele szemben. A férfit így előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd ezt követően szabadon engedték. 

Késő este a bicskei járőrök a Csokonai utcában vontak ellenőrzés alá egy 46 éves szárligeti nőt. Az ellenőrzése során kiderült, hogy a Fővárosi Bíróság Katonai Kollégiuma elfogatóparancsot adott ki ellene. Így a körözött nőt elfogták, majd előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették - részletezte az eseteket a rendőrségi bűnügyi krónika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!