Rendőrségi

2014.12.14. 11:13

Pályaudvaron lopott a 68 éves nő - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Székesfehérváron kábítószer birtoklás, Dunaújvárosban lopás miatt intézkedtek a rendőrök.

Székesfehérváron, a Huszár utcában 2014. december 13-án 12 óra 15 perckor a járőrök igazoltattak egy 39 éves székesfehérvári lakost, aki az intézkedés alatt zavartan viselkedett. A férfi ruházatának átvizsgálása során nála alufóliába csavart kábítószer gyanús anyagot találtak a rendőrök, így az igazoltatott személyt előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklás vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A dunaújvárosi vasútállomásról 2014. december 13-án 14 óra 45 perckor állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy az utasváróból ismeretlen tettes eltulajdonította az egyik ott várakozó férfi fényképezőgépét és cigarettáját. A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtést követően megállapították, hogy az elkövető a szintén a váróteremben várakozó, egyik személy volt, akinek csomagjában megtalálták a sértett fényképezőgépét, ruházatában pedig a tőle eltulajdonított cigarettát. A 68 éves nővel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!