Röplabda

2014.05.28. 14:40

Ifjúsági röplabdázók győzelme

Az elmúlt hétvégén a szabolcsi megyeszékhelyen rendezték meg az ifjúsági fiú röplabdázók országos bajnokságát. A fináléban hat csapat két hármas csoportban kezdte a versengést.

Gróf András

A pénteki játéknapon a dunaújvárosiak a következő eredményeket érték el: Dunaferr SE Decathlon - Szolnoki Főiskola RKSI 3:1 (16, -19, 15, 20), Dunaferr SE Decathlon - Kaposvári Röplabda Akadémia-Fino 3:0 (17, 23, 19). A másnapi keresztjátékot követően a elődöntőben ismét a kaposváriakkal küzdöttek meg az újvárosiak. Ez csata már sokkal kiélezettebb küzdelmet hozott: Dunaferr SE Decathlon - Kaposvári Röplabda Akadémia-Fino 3:2 (-17, 19, -23, 16, 13). A vasárnapi fináléban már könnyebb dolga volt a piros-fehér együttesnek: Dunaferr SE Decathlon - Szolnoki Főiskola RKSI 3:1 (14, -22, 23, 19).

A bajnokcsapat névsora: Banai Máté, Blázsovics Péter, Guzmics Richárd, Demeter László, Kholman Norbert, Stefanovics Krisztián, Boldis Patrik, Gebhardt Áron, Sárik Martin, Kalmár Ákos, Tar Szabolcs. Edzők: Tomanóczy Tibor, Szűcs Ákos. Gebhardt Norbert sérülés, Mester Levente pedig betegség miatt hiányzott a döntőről.

Az Országos Ifjúsági Bajnokság végeredménye: 1. Dunaferr SE Decathlon, 2. Szolnoki Főiskola RKSI, 3. Gorter Kecskemét RC, 4. Kaposvári Röplabda Akadémia-Fino, 5. Sümegi RSE, 6. Dági KSE.

A Dunaferr SE Decathlon csapatának legjobb játékosa Blázsovics Péter lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!