Sport

2016.03.29. 18:25

A baracsi tornászcsapatok a döntőben

Baracs - A baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola az országos versenyen ismét nagyszerű eredményt ért el.

Jankó Árpád

A baracsi iskola B kategóriás tornászcsapata a közelmúltban megrendezett országos elődöntőn. szerepelt. Pécs adott otthont öt megye (Baranya, Somogy, Fejér, Pest, Tolna) tizenkét döntőbe jutott iskolájának. A széchenyisek két korosztályban vettek részt a versenyen. Most először fordult elő, hogy mind a két korcsoportban országos döntőbe jutottak a baracsiak. A kis iskolát csak az országos bajnok budapesti Kossuth Lajos Általános Iskola tudta megelőzni az alsósok és a felsősök versenyében is. Az egyéni összetett végelszámolásánál négy baracsi tanuló is a legjobb hat között végzett, amire eddig még szintén nem volt példa. Nagy dicséret illeti a lányokat, hogy ebben a tanévben is lépést tudtak tartani a nagyvárosi iskolákkal, és ismét képviselik Fejér megyét a budapesti országos döntőn.

Az alsó tagozatosok (balról jobbra): Kiss, Fodor M., Fodor K., Kenyér, Árva, Simon, Osztrider H.

II. korcsoportban versenyző tornászok: Kiss Beatrix Ivett, Simon Réka, Fodor Karina, Fodor Maja, Kenyér Lilla, Árva Gréta, Osztrider Hanna.

Egyéni eredmény: II. Árva Gréta, IV. Fodor Maja

A felső tagozatosok (balról jobbra): Tömöri, Csabankó, Hévízi, Keszler, Osztrider D. , Csillag Sz.

III. - IV. korcsoportban versenyző tornászok a következők voltak: Keszler Alexandra, Csillag Szabina, Osztrider Dóra, Hévízi Marianna, Tömöri Réka, Csabankó Csilla

Egyéni eredmény: IV. Tömöri Réka, V. Csabankó Csilla.

A baracsi tornászokat felkészítő pedagógus-edzői: Árváné Fekete Anikó, Benkéné Juhász Márta

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!