Sport

2017.05.26. 17:30

A Dunaferr együttese számára az ezüstérem a tét

DUNAÚJVÁROS - A futsal NB I felsőházi rájátszásának nyolcadik fordulójában a Dunaferr-DUE-Renalpinn FC együttese az FC Veszprém gárdáját fogadja hétfőn 19 órakor a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

A hazaiak jelenleg a bajnoki tabella második helyén állnak, amíg a vendégek négy ponttal lemaradva a negyedikek. A fentiek tükrében látszik, hogy kiélezett küzdelemre lehet számítani, hiszen a már bajnoki címet szerzett Rába ETO mögött hatalmas a tömörülés. Természetesen a hajrában mindenki javítani akar a pozícióján.

A veszprémiek az eddigi fordulókban szélsőséges teljesítményt nyújtottak, hiszen a győzelmeiket vereségek követték. A Rába ETO-val, a Berettyóújfaluval és a Dunaferrel nem bírtak, viszont Veszprémben a Haladást egy szoros meccsen, és az Aramist pedig oda-vissza is verték.

A dunaújvárosiak kapusa, Reveland Zoltán minden összecsapáson megbízható teljesítményt nyújt
Fotó: Ady Géza

A forduló további két mérkőzése: Aramis SE - MVFC-Berettyóújfalu, Swietelsky-Haladás VSE - Rába ETO.

Az újvárosi klub menedzsmentje ezúttal sem csak a kapukat nyitja ki a szurkolók előtt. A legnagyobb helyi munkáltató, az ISD Dunaferr Zrt. alkalmazottai a munkahelyi belépőjükkel ezúttal is díjtalanul szurkolhatják végig a találkozót is. Mindenki más növelheti az esélyeit az utolsó hazai mérkőzésen a belépőjegyek alapján kisorsolandó kétszemélyes görögországi utazásra.

A klub színeiben, a piros-fehérben érkező szurkolók között a mérkőzés szünetében egy pizzát sorsolnak ki. Hasonló finomság vár a szünetben megrendezendő kapuralövő verseny győztesére is.

A felsőház jelenlegi állása:

1. Rába ETO 26 p., 2. Dunaferr-DUE-Renalpin FC 16 p., 3. MVFC-Berettyóújfalu 15 p., 4. FC Veszprém 12 p., 5. Aramis SE 11 p., 6. Swietelsky-Haladás VSE 2 p.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!