Sport

2016.09.15. 16:10

A Pénzügyőr érkezik - Meg kell tanulni győzni a fiatal csapatnak

Dunaújváros - A Dunaújváros PASE labdarúgócsapata szombaton 18 órakor hazai környezetben lép pályára. Az NB III Közép-csoportjának hetedik fordulójában a Pénzügyőr csapata lesz az újvárosiak ellenfele.

Gróf András

A pasarétiek eddig tíz pontot gyűjtöttek, amivel a bajnoki tabella hetedik helyén állnak, tehát kiegyenlített csata várható az összecsapáson. Az újvárosiak vezetőedzője, Dobos Barna szerint sikerülhet itthon tartani a három bajnoki pontot.

A dunaújvárosiak vezetőedzője, Dobos Barna szerint koncentrált játékkal itthon tartható a három bajnoki pont Fotó: Zsedrovits Enikő

- A legutóbbi hazai mérkőzésünket, ami igazi rangadó volt, teljesen megérdemelten nyertük meg a Pécs ellen. Tehát megfelelő önbizalommal utazhattunk a múlt héten Dabasra. Jól játszottunk az első félidőben, de a lehetőségeink kimaradtak. Az ellenfelünk viszont egy nagy védelmi hibát kihasznált. A második játékrészben a jól záró dabasiak könyörtelenül kihasználták az újabb védelmi megingásainkat. A találkozót követően levonhattuk a tanulságot, hogy nem elég jól játszani, hanem meg kell tanulni nyerni is ennek a fiatal csapatnak. Azonban nincs idő búslakodásra, hiszen jön a következő feladat. Még nagyon a bajnokság elején vagyunk, így nem érdemes a helyezésekkel foglalkozni, hiszen egy-két forduló alatt is nagy változások lehetnek a tabellán. A Pénzügyőr ellen koncentrált játékkal szeretnénk itthon tartani a három pontot. A héten voltak kisebb betegségek, sérülések a csapatban, ami befolyásolhatja a szombati összeállítást. Azonban egy vesztes mérkőzést követően nem szabad azonnal messzemenő következtetéseket levonni. Különösen úgy, hogy a dabasi mérkőzésen senki sem nyújtott kiemelkedően gyenge teljesítményt. Viszont az is igaz, hogy pozitív irányba sem tűnt ki senki.

A hetedik forduló további párosítása a következő:

Komlói Bányász - Pécsi MFC, Szigetszentmiklós - Dunaharaszti MTK, Szekszárdi UFC - Mórahalom SE, Dabas-Gyón FC - Budafoki MTE, Ferencvárosi TC II - FC Dabas, Szentlőrinc SE - Békéscsaba Előre II, Méhkeréki SE - Hódmezővásárhelyi SE, Várfürdő-Gyulai Termál FC - Paksi FC II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!