Sport

2013.09.27. 14:50

A dunaújvárosi NB II-es futsal-csapat hétfőn este is várja a szurkolókat

A futsal NB II Közép csoportjában hétfőn este újabb hazai bajnoki mérkőzést játszik a DF Green Pet FC együttese.

Gróf András

A újonc dunaújvárosiak az első fordulóban itthon nagy csatában győztek az ELTE-BEAC gárdája ellen. A második körben Dunakeszin egygólos vereséget szenvedtek. Hétfőn 19.45 órakor a Decathlon Tolna Mözs gárdája lesz az újvárosiak ellenfele a Dunaújváros Sportcsarnokban. Amennyiben ezen az összecsapáson meg tudja ismételni az első mérkőzésen mutatott teljesítményét a DF Green Pet FC gárdája, akkor nem maradhat el az újabb diadal.

Ülő sor balról jobbra: Rozsos József, Pletser Zoltán, Kovács Tamás, Szabó Gergely (csapatkapitány),Németh Tamás, Lázár Dávid, Gyenizse Tamás. Középső sor: Rigó László, Cseke Ottó (MEDOSZ SE),Balogh Bertalan (DFDSE), Nagy Attila (vezetőedző), Zemankó Zoltán (szakosztály vezető), Hajdú Károly(technikai vezető), Juhász Péter. Felső sor: Balogh Péter, Schrancz László, Szabján Ferenc, AradiCsaba, Huber Balázs, Zemankó Benni, Berényi Balázs, Facskó József, Barics Péter

A bajnoki találkozót követően nem sok idő lesz a pihenésre, hiszen szerdán ismét pályára kell lépni Nagy Attila vezetőedző játékosainak. A futsal Magyar Kupa második fordulójában a Göcsej SK együttesével mérkőznek a dunaújvárosiak. A mérkőzés 20.30 órakor kezdődik majd a Dunaújváros Sportcsarnok küzdőterén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!