Sport

2014.03.19. 14:05

Akarat Ereje Kupa harmadszor

Dunaújváros - Szombaton már harmadik alkalommal rendezik meg az Akarat Ereje Kupa kispályás labdarúgó tornát, amelyet egy beteg kisfiú, és családja megsegítésére indítottak útjára.

Gróf András

Szatmári Ádám számára a torna napja minden évben felejthetetlen élmény.

- Mindegyik kupán jól éreztem magam, mert nagyon sok meglepetés volt nem csak számomra, hanem mindenkinek. Jó lesz újra ismerős arcokat látni, mert van, akikkel csak a kupán találkozom. Az idén is jönnek az osztálytársaim, és más osztályokból is diákok focizni, aminek nagyon örülök, mert ennek a menetét én szervezhetem meg. Eddig a focisták leptek meg engem mindenféle ajándékokkal, de az idén én is szeretnék ajándékot adni.

Az idei kupa sorsolásán Szatmári Ádám (b) és Petrás Gábor

A főszervező Petrás Gábor szerint az idei rendezvény is emlékezetes lesz.

- Célunk, hogy a játékosokkal, a nézőkkel együtt jelenlétünkkel bebizonyítsuk, hogy Ádám és családja nincs egyedül a bajban. A torna alapvető célja, hogy együtt töltsünk el egy olyan napot, mely élményekkel, sporttal, jó szándékkal van megfűszerezve. Nem gyűjtünk adományokat, csak a sport, a labdarúgás és Ádám toborozza a szeretet. Kérünk mindenkit, aki szerint jó lenne, ha minél többen figyelnének oda arra a súlyos izombetegségre mellyel Ádámnak és sorstársainak együtt kell élnie, hogy látogasson ki a Dunaújváros Sportcsarnokba. A torna méltó színvonalú megrendezésének lehetőségét a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága ezúttal is köszöni a rendezvény főtámogatójának, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának.

A csoportmérkőzések reggel 8 órakor kezdődnek, míg az eredményhirdetés tervezett időpontja 18.30 óra. A csoport: Major Házépítő Kft., Steelworkers, Gyalog Galopp, Mirage, Zéró Tolerancia, Sárga Taxi. B csoport: Robispeed Kunszentmiklós, Nektek Lőttek, Dunaferr Vasas, SZP Asztalos Fanatic, Penarol, Gaszisportvideo.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!