Sport

2015.02.09. 16:40

Az elődöntőig meneteltek a teremtornán a Gorillák

Dunaújváros - Hagyomány, hogy a téli időszakban teremtornán mérik össze erejüket az ország legjobb amerikaifutball-csapatai. A legutóbbi találkán remekelt a Dunaújváros Gorillaz különítménye.

Szabó Szabolcs

- A legrangosabb hazai teremtornán mérették meg magukat a Gorillák, a 8 csapat összesen 15 mérkőzést játszott az egész napos rendezvényen tájékoztatta lapunkat a Gorillák részéről Bachrathy Kornél, aki a teremtorna eredményeiről is beszámolt:

- A Szövetség szervezésében nem csak látványos mérkőzések, hanem számos fellépő is szórakoztatta a mintegy 1000 fős nézősereget. A Gorillák már első meccsükön érzékeltették, hogy nem alibizni jöttek, előbb a Budapest Titanst ütötték ki 29:7-re, majd nagy bravúrt bemutatva az ország egyik legjobb csapatatát, a Budapest Wolvest győzték le nagyon magabiztosan, 27:14-re. A Miskolc Steelers elleni utolsó csoportmeccsen már csak tartalék lángon égtek, de 14:6-ra itt is diadalmaskodtak. Az elődöntőben a tavalyi győztes Nyíregyháza Tigers állta csapatunk útját, kemény meccsen 14:0 arányban nyerve ők jutottak döntőbe. A finálét végül a Győr Sharks nyerte ellenük kiélezett harcban, mindössze egy ponttal. Összeségében, a Dunaújváros Gorillaz harmadik helye és jó játéka reméljük megalapozza az idei nagypályás sorozatot is, áprilistól ugyanis már ismét a Divízió I. bajnoki címéért indulunk harcba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!