Sport

2017.07.16. 15:20

Döntetlent játszott a DPASE

DUNAÚJVÁROS - A második nyári felkészülési mérkőzésén döntetlent játszott szombaton a Dunaújváros PASE harmadosztályú labdarúgócsapata.

Gróf András

Dunaújváros PASE - ESMTK 1-1 (1-1)

Pálhalma, Agrospeciál Sporttelep, 100 néző.

Dunaújváros PASE: Vaszócsik - Ferencz, Csendes, Farkas V., Király B., Barna, Sándor, Bailo, Csehi T., Szepessy R., Tóth T. Vezetőedző: Dobos Barna.

A második játékrészben lehetőséget kapott: Széll, Hompót D., Somogyi, Tóth Á., Horváth K., Dorogi R., Molnár, Jerzsabek, Görbe, Holentoner.

Az összecsapás hatodik percében az újvárosiak megszerezhették volna a vezetést, de Szepessy Róbert fejesét a kapufa hárította. Négy perccel később azonban a vendégcsapat szerezte meg a vezetést (0-1). A vendégek gólját követően ismét Szepessy került helyzetbe, de ezúttal sem sikerült a hálóba találnia. A tizenkilencedik percben született az egyenlítő találat. Tóth Tibor fordulásból lőtt a jobb alsó sarokba (1-1). Ezt követően is támadásban maradt a hazai alakulat. Nem sokkal a szünet előtt Szepessy adott remek labdát Tóth Tibornak, aki azonban nagy helyzetben mellé durrantott. A második játékrész elején a vendégek is kihagytak egy ziccert, de ezután is a dunaújvárosiak irányították a játékot. Több helyzet is kimaradt a küzdelmes, kapkodó csatában. Talán a legnagyobb lehetőség Szepessy előtt adódott, de a kapufa ismét kisegítette a vendégeket.

A másodosztályú Budaörs legyőzését követően ezúttal döntetlenre futotta a csapat erejéből, de a felkészülés mostani szakaszában elsősorban nem a számszerű eredmény a lényeg. Az újvárosiakra szombaton újabb összecsapás vár. A piros, fehérek az NB II-es BFC Siófok gárdájával mérik majd össze erejüket. A találkozó ezúttal is 11 órakor kezdődik az Agrospeciál Sporttelepen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!