Sport

2017.02.20. 22:49

Edzések, verseny - Kovács Zsófia Dallasban

Dunaújváros - Az Egyesült Államokban, Dallas mellett edzőtáborozó Kovács Zsófia a torna elemeinek gyakorlásán, az edzéseken kívül már versenyzett is.

Jankó Árpád

Trenka János edző a szombati versenyről számolt be a Dunaújvárosi Hírlap olvasóinak.- Nem tartottuk ezt a versenyt nagyon fontosnak, inkább az edzőtáborozást helyeztük előtérbe. De így is szép eredményeket ért el Zsófia. Többnyire leépített gyakorlatokat vettünk elő a versenyre, tehát könnyítettünk három szeren.

Trenka János (jobb szélén) a lányok edzője Fotó: Ady Géza

Felemáskorláton kezdtünk, azután következett a gerenda, a talaj, majd az ugrás. Az első szer után másodikként álltunk összetettben. A gerendagyakorlat után harmadik helyen, majd a talaj és az ugrás után is a harmadik helyen álltunk. Az összes gyakorlatot követően végeredményben második lett Zsófia összetettben.

Felemáskorláton szintén a második helyen végzett. Ebben a számban egy kínai lány előzte meg, összetettben pedig egy japán lány bizonyult Zsófinál jobbnak. Nagyon jó verseny volt, és sok hasznos tapasztalatot szereztünk.

Folytatjuk a gyakorlást, és úgy tervezzük, hogy még versenyen is indulunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!