Sport

2017.04.17. 18:50

Magabiztos győzelmet aratott a DUE DSE-Villámok csapata

Dunaújváros (ga) - A nemzeti fiú kadett bajnokság Dél régió alsóházában szereplő DUE DSE-Villámok U16-os kosárlabdázói magabiztos győzelmet arattak a Campus Arénában megrendezett összecsapáson.

Gróf András

DUE DSE-Villámok - Marcali VSZSE 84-61

(15-17, 21-21, 22-13, 26-10)

DUE DSE-Villámok: Molnár (15), Kozma (4), Kalmár (6), Szűcs (53), Németh (4). Csere: Szloboda, Illés (2), Csontos A., Csontos D., Mátrai, Rajcsányi. Vezetőedző: Nagy Roland.

A dunaújvárosi fiatalok az alsóházi rájátszásban eredményesen szerepelnek hazai környezetben Fotó: DUE DSE

Az alsóházi rájátszás harmadik hazai mérkőzésén idegesen, sok hibával kezdett a dunaújvárosi együttes, így a vendégek nyerék az első játékrészt. A második negyedben felváltva estek a kosarak, egyik csapat se tudott igazán nagy előnyre szert tenni. A hazaiak tíz büntetőt is kihagytak, aminek következtében nem is változott a félidőre a különbség. A félidei fejmosást követően, az újvárosiak védekezése agresszívabb, dobásaink pontosabbak lettek, amiknek köszönhetően sikerült megnyerni a meccset.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!