Sport

2013.05.13. 05:47

Gorillaz-siker a Tata ellen

Nagyvenyim – Az idény eddigi meglepetéscsapata kapott kijózanító pofont a Dunaújváros Gorillaztól szombaton.

Szabó Szabolcs

A győzelem rájátszást ért. Előzetesen rangadónak indult, végül nagyon sima Gorillaz- siker született a szombaton Nagyvenyimen rendezett Divizió I-es amerikaifutball mérkőzésen.

A nagyvenyimi gyepre visszatérő Dunaújváros Gorillaz esélyt sem adva intézte el a Tata Mustangs együttesét. Fontos találkozóra készültek a felek, hiszen az eddigi eredmények alapján az biztos volt, hogy aki szombaton nyer, az már biztos résztvevője a rájátszásnak, aki veszít, annak pedig kőkemény meccseken kell összekaparnia a továbbjutáshoz szükséges pontokat.

Fotó: Vohlmann György

A Tata Mustangs, bár csak most jutott fel a Divizió I-be, alaposan meglepte azzal a mezőnyt, hogy az első két fordulóban nem talált legyőzőre. Ám még mielőtt elbízták volna magukat a tehetséges tataiak, találkoztak a Gorillákkal. A bajnoki címvédő újvárosiak nem kezdték eredményesen a szezont, hiszen idegenben kikaptak a Budapest Cowboys- tól, ám a vereség vélhetően jót is tett, mert a következő két körben legyőzték a Miskolc és a Jászberény gárdáját is – meggyőző különbséggel. A szombaton is egységesen és betonbiztosan dolgozó Gorillaz védelemmel nem tudtak mit kezdeni a tataiak, a Gorillák támadói ellenben nagyon éltek. Az eredmény 42-6 lett, a rájátszás tehát már zsebben, folytatás két hét múlva Venyimen, a Szolnok ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!