Sport

2014.04.09. 14:35

Dunaferr SE: remek szereplés Csehországban

Dunaújváros - Március utolsó hétvégéjén három versenyen is részt vettek a Dunaferr SE utánpótlás-korú birkózói.

Agárdy Csaba

Március 28-án Dorogon nemzetközi junior kötöttfogású bajnokságon indult Zellei Áron, aki két győzelemmel és két vereséggel a 66 kilogrammos súlycsoportban az ötödik helyen végzett.

Másnap ugyancsak Dorogon Zellei Péter nemzetközi kadet (ifjúsági) kötöttfogású nemzetközi versenyen képviselte Dunaújvárost.

Testvéréhez hasonlóan ő is két győzelemmel és két vereséggel zárta a versenyt, és a 69 kilogrammos súlycsoportban ő is az ötödik helyet szerezte meg. Ugyancsak március 29-én diák meghívásos nemzetközi versenyt rendeztek Csehországban, a megmérettetésen több mint 200 induló küzdhetett az érmekért. A Dunaferr SE hét birkózóval képviseltette magát. Első helyezést ért el Sallai Sándor 67 kg-ban és Balázs Béla 37 kg-ban, akik minden mérkőzésüket megnyerték. Ezüstérmet szerzett Kernács Pál 50 kg-ban és Farkas Balázs 46 kg-ban. Ötödik lett Baráth Máté 31 kg-ban. Kovács Máté 32 kg-ban és Bartek Dávid 40 kg-ban nem jutott a legjobb hat közé.

A versenyzők Tombor István és Fehér Krisztián edzők irányításával vettek részt a viadalon.

A Dunaferr SE Csehországban eredményesen versenyzett csapata. A hátsó sorban balról jobbra: Bartek Dávid, Sallai Sándor, Balázs Bálint. Az első sor: Kernács Pál, Kovács Máté, Baráth Máté, Farkas Balázs (Fotó: amatőr felvétel)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!