Sport

2013.06.30. 18:40

Házigazda a DAB

Budapesten találkoztak szombaton a Nemzetközi Jégkorong Szövetség illetékesi, hogy döntsenek arról, hol rendezik a Kontinentális Kupa csoportküzdelmeit.

Agárdy Csaba

A legfontosabb hír, hogy a Dab.Docler a második kör egyik csoportjának rendezésére jelentkezett, és meg is kapta a házigazda szerepét. A Dunaújvárosi Jégcsarnokban október 18. és 20. között a C-csoportban a lengyel bajnok Cracovia Krakow, a román aranyérmes Csíkszereda, és a szlovén bajnokságból, valamint az osztrák Nationalliga maradványából létrejött INL-ben döntős szlovén Slavija Ljubljana szerepel.

 

 

A DAB csapata az új szezonban nemcsak a MOL Ligában, hanem a Kontinentális Kupában is találkozik a Csíkszeredával (Fotó: Lázár Zsolt)

 

Csak az első helyezett jut tovább a harmadik fordulóba, amelyet november 22. és 24. között a dániai Vojensben rendeznek meg. Innen már a négyes döntőbe lehet kerülni, amelynek házigazdája 2014. január 10. és 12. között a francia Rouen lesz. A dunaújvárosi vezetés már korábban jelezte, hogy komoly szándékokkal indulnak a sorozatban, ami azt jelenti, hogy szeretnének a franciaországi Super Finalba jutni.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!