Sport

2014.03.12. 17:40

Dunaújvárosban járt Németh András kapitány

Dunaújváros - Illusztris vendég érkezett szerdán a Dunaújváros Sportcsarnokba. Németh András, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya látogatta meg a D. Kohász felnőtt csapatát.

Jankó Árpád

Egész napját a dunaújvárosi vezetőkkel és a csapattal töltötte el a kapitány. Radulovics Bojanával, a vezetőedző Mátéfi Eszterrel is tárgyalt. Sőt, beszélgetett a válogatott keretbe meghívott három dunaújvárosi játékossal is. Köztudott, hogy Bulath Anita, Vig Vivien és Takács Dusmáta kapott meghívást a kapitánytól. De azt is elmondta, hogy ez a keret egy nagyobb körből alakult ki, vagyis arra kíváncsi, hogy a biztos csapattagokon kívül a fiatalok között kik jöhetnek majd számításba a nemzeti csapat összeállításánál. A keret tehát még képlékeny és nyitott egészen őszig, hiszen az év végi Európa-bajnokság előtti felkészülésen már a kontinensviadal együttesének játékosai gyakorolnak. Délután még megnézte a dunaújvárosi felnőtt csapat edzését is. Azt is elmondta, hogy ezek a találkozások számára fontosak, hiszen tud tárgyalni a szakvezetőkkel, és betekinthet a csapatok hétköznapi munkájába is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!